Pogoji poslovanja

Oceanik vam na spletni strani predstavlja aktualno ponudbo izdelkov za potapljanje. Vse cene na spletu že vključujejo DDV.

Članom Slovenske potapljaške zveze (SPZ-ja) se prizna na cene, navedene na spletu, 15% popust ob vsakem nakupu, ne glede na količino izdelkov ali pogostost nakupov. Popust ne velja za izdelke v akciji.

Člani lahko uveljavljajo popust ob predložitvi številke SPZ kartice (članske številke) in navde se ime, priimek in naslov.

NAROČANJE:

Svoje želje glede nakupa opreme nam posredujte na e-mail naslov info@oceanik-trgovina.si in pripravili vam bomo ponudbo.

PLAČILNI POGOJI:

Naročeno blago kupec po prejemu predračuna plača:

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave po ceniku Pošte Slovenije. Za nakupe, višje od 500 eur je dostava BREZPLAČNA.

DOBAVNI ROK:

Za izdelke, ki so na zalogi je dobavni rok 3-5 dni po plačilu.

Za izdelke, ki niso na zalogi pa je dobavni rok po dogovoru.

GARANCIJA:

Oceanik jamči za kakovost blaga z garancijo proizvajalca blaga. Garancijo kupec lahko uveljavlja  ob predložitvi garancijskega lista skupaj s kopijo računa. Praviloma velja garancija eno leto oz. kot je določeno s strani proizvajalca.

Servis za izdelke izven garancije je zagotovljen za obdobje petih let, če z zakonom ni drugače določeno.

V primeru okvar zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile, garancija ne velja. Prav tako garancije ni mogoče uveljaviti v primeru, da so na blagu vidni posegi tujih, nepooblaščenih oseb, pri napačnem upravljanju oz. malomarnem ravnanju ali pri uporabi neoriginalnih elementov.

VRAČILO BLAGA:

Če z naročenimi izdelki niste zadovoljni ali želite od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, morate to storiti v 14 dneh. Po obvestilu o odstopu od pogodbe morate blago vrniti v roku 30 dni. Blago mora biti v originalni embalaži, nepoškodovano, nerabljeno, priložen mora biti originalni račun.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Oceanik se zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov. Uporabljeni bodo le za potrebe podjetja pri izdelavi in pošiljanju ponudb, računov, informativnega gradiva in za ostalo potrebno komunikacijo.

VSEBINA STRANI:

Vseskozi se trudimo, da bi spletna stran vsebovala točne in ažurne informacije. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo vedno dejanskega stanja kot so barve, embalaža,… Vse navedene tehnične lastnosti (specifikacije) so posredovane s strani proizvajalca.


Oceanik trgovina © 2018